این در حالی است که کاربران فضای مجازی به ویژه شبکه موبایلی تلگرام در واکنش به درج مصاحبه ادعایی اعتماد، با گوشه و کنایه مصاحبه مذکور را نتیجه ذهن خبرنگار یا مدیران روزنامه اعتماد قلمداد کردهاند.
این فرد مجهول الهویه که روزنامه اعتماد مدعی است با وی مصاحبه کرده است در پاسخ به اين سوال كه آيا تمديد قانون تحريم 10 ساله ایران نقض برجام است، با اشاره به اينكه اين تمديد به معناي نقض برجام نيست، بیان میکند: «همه نمايندگان و سناتورهايي كه به اين تمديد راي دادهاند به خوبي متوجه هستند كه اين تمديد نقض برجام نيست. اين قانون تمديد ميشود كه محتواي آن از بين نرود ولي تمديد آن تاثير چنداني در صحنه عمل ندارد، چرا كه اجراي مقررات تحريمي اين قانون بر اساس برجام تعليق شده است و بر اساس برجام، رييسجمهور و وزير خارجه امريكا وظيفه دارند با ارايه منظم اسناد حقوقي اجراي مفاد تحريمي اين قانون را در عمل تعليق كنند.»[1]
در ادامه در این مصاحبه بی نام آمده است: « خب در شرايط سياسي انتخاب ترامپ، اگر هشياري به خرج نميداديم و حتي يكي از پيشنهادات موجود براي وضع تحريمهاي جديد تصويب شده بود، برجام امروز در شرايط كُما قرار داشت. من اين مصوبه را نشان مثبتي بر اراده امريكا براي بقاي برجام ميبينم.»
استدلال کاربران فضای مجازی در حالی رنگ و بوی نزدیکی به واقعیت به خود میگیرد که تاملی در محتوای مصاحبه ادعایی روزنامه اعتماد نشان می دهد که متن گفتگوی مجهول الهویه (!) روزنامه اعتماد با توجیهات و به در و دیوار زدنهای برخی چهرهها و رسانههای اصلاحطلب تشابه جدی دارد.
پیشنهاد میشود جناب آقای الیاس حضرتی برای رفع ابهام از مخاطبان روزنامه اعتماد، کمترین اقدام ممکن را در رفع این ابهامات به کار برده و با مشخص کردن نام نماینده دموکرات از اتهاماتی چون «جعل مصاحبه برای توجیه نقض برجام» و «توجیه و طرفداری تلویحی از مصوبه ضدایرانی مجلس نمایندگان امریکا»، « به نفع برجام و نظام خواندن تمدید تحریمها»، « افتخار آمیز و موفقیت خواندن تمدید 10 ساله تحریمهای ضدایرانی»، « غیرهوشیارانه خواندن اعتراض به تحریم مجدد ایران به بهانه نجات برجام» و ... خود و دست اندرکاران روزنامه اعتماد را مبرا نماید.